Volg mij op facebook!

Ariëlla Kornmehl

Nieuws

Geplaatst op 12 September 2017

Toneelstuk 'Wat ik moest verzwijgen' met o.a. Annewil Blankers

Vanaf december zal de bewerking van Ariella Kornmehl's roman 'Wat ik moest verzwijgen' op het toneel verschijnen met o.a. Annewil Blankers en Christo van Klaveren. Samen met Edwin de Vries (schrijver van Soldaat van Oranje) en regisseur Mette Bouhuys werkte Ariella aan het scenario voor het toneelstuk. Het toneelstuk gaat in première in het Singer Museum in Laren en is daarna met ruim 60 voorstellingen te zien.

Voor meer info en de speellijst door Nederland: www.watikmoestverzwijgen.nl 

 

lees meer
Geplaatst op 02 Mei 2017

Interview in Singer Laren n.a.v. 'Theater na de Dam'

Op donderdagavond 4 mei 2017 zal Ariella Kornmehl te gast zijn in het Singer museum in Laren nav het landelijke programma 'Theater na de Dam.' Ze zal daar in gesprek gaan met o.a. Edwin de Vries. 

Het programma begint om 21u. 

Voor meer informatie www.singerlaren.nl

 

lees meer
Geplaatst op 27 September 2016

Lesungen in Zossen und Rathenow

18 and 19 OCTOBER 2016

Ariella Kornmehl will visit Zossen and Rathenow. Lesungen auf Deutsch:

'Alles, was wir wissen konnten.'

Zossen 18 oct: 19.30u in the Stadtbibliothek, Kirchplatz 2. 

Rathenow 19 oct: 19u in the Stadtbibliothek, Schleusenplatz 4.

For more information: carola.brandt@hoca.de

lees meer
Geplaatst op 13 Juli 2016

Berlijn !

Op 1 september zal Ariella Kornmehl samen met Jan van Mersbergen een lezing geven in Berlijn. Uitgeverij Cossee is aanwezig bij deze bijeenkomst in het Berlin Literaturhaus. Haar Duitse lezing begint om 20u in de Fasanenstrasse 23 in Berlijn. Voor meer informatie www.hoffmann-und-campe.de

 

lees meer
Geplaatst op 04 Juli 2016

Ariella Kornmehl op Literair Festival in Aken

Zaterdagavond 9 juli 2016 om 20u leest Ariella Kornmehl op het literaire festival van Aken voor uit haar vertaalde roman 'Alles, was wir wissen konnten'. De vertaling van 'Wat ik moest verzwijgen' verschijnt deze zomer in Duitsland bij HoCa. Voor meer informatie over de lezing: www.literaturbuero-emr.de

lees meer
Geplaatst op 21 Februari 2016

Ariella Kornmehl te gast op het Afrikaanse Kultuurfees 2016

Het Afrikaanse Kultuurfees Amsterdam is een tweejaarlijks terugkerend internationaal festival waarin gedurende drie dagen een muliticultere mix wordt gepresenteerd van dans, film, literatuur en muziek. Ariella Kornmehl zal deelnemen aan het programma-onderdeel van Ena Jansen, samen met Antjie Krog, Bart Luirink en Ingrid Winterbach.

Ariella zal op 9 april 2016 om 11u voor in het Compagnietheater in Amsterdam voorlezen uit haar roman over Zuid-Afrika, 'De vlindermaand'. 

Voor meer informatie zie: www.aka.festivalvoorhetafrikaans.nl

 

lees meer