Volg mij op facebook!

Ariëlla Kornmehl

Nieuws

Geplaatst op 19 Juni 2012

Frenk van der linden interviewt Ariella Kornmehl

Op 21 oktober 2012 zal Frenk van der Linden met Ariella Kornmehl in gesprek gaan over haar romans en in het bijzonder haar Zuid-afrikaanse roman 'De vlindermaand'. Het interview vindt plaats in het Joods Historisch Museum ter gelegenheid van de tentoonstelling van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge.

Het interview zal plaatsvinden om 15.30u, voor reserveringen gaarne contact opnemen met het Joods Historisch Museum in Amsterdam.

lees meer
Geplaatst op 18 Januari 2012

Ariella Kornmehl leest op duits Literatuurfestival

Verschillende nederlandse auteurs zullen deelnemen aan het literaire Festival 'Passion Niederlande' in Darmstadt. Op 15 februari zal Ariella Kornmehl samen met Tommy Wieringa een literaire avond verzorgen en voorlezen uit eigen vertaalde werken.

De avond begint om 19.30u in de Stadtkirche van Darmstadt.

lees meer
Geplaatst op 14 Oktober 2011

Ariella Kornmehl wint boekdelen prijs 2011

Tijdens het Lezersfeest is de roman 'Een stille moeder' van Ariella Kornmehl bekroond met de Boek-delenprijs 2011. Het boek is door de leden van de Nederlandse en Vlaamse leesclubs gekozen uit een shortlist van tien titels. Op de shortlist stonden onder anderen Renate Dorrestein, Tom Lanoye, Thomas Rosenboom, Susan Smit en Franca Treur.

Eerder werd de prijs toegekend aan Khaled Hosseini, Stefan Brijs, Gerbrand Bakker, Arthur Japin en Paolo Giordano.Voor meer informatie: Eva Bouman - bouman@cossee.com

lees meer