Volg mij op facebook!

Ariëlla Kornmehl

Nieuws

Geplaatst op 27 Januari 2014

Boekhandel van Rossum 28 januari 20u

As dinsdagavond 28 januari zal Ariella Kornmehl in Boekhandel van Rossum in Amsterdam voordragen uit haar nieuwe roman. Ook zal ze vertellen hoe 'Wat ik moest verzwijgen' tot stand is gekomen. 

Voor meer informatie: www.boekhandelvanrossum.nl

Lezers zijn van harte welkom!

lees meer
Geplaatst op 02 December 2013

Radio 1 Tros Boekenrubriek met Ingrid Hoogervorst

 

http://www.tros.nl/tros-radio-tips/nieuwsshow/nieuwsshow-uitzendingen/item/?tx_trosradio%5Bitemid%5D=168606&cHash=d5d9d3ab90929d61e058dea6befa5d3c

 

Radio 1 Tros Nieuwsshow over 'Wat ik moest verzwijgen' op minuut 9.38

lees meer
Geplaatst op 03 Oktober 2013

Nieuwe roman 'Wat ik moest verzwijgen' verschijnt in november

Begin november verschijnt Ariella Kornmehls vierde roman.  

Geinspireerd door de verhalen van haar eigen grootmoeder, schrijft Ariella een roman over schuld, bescherming en over liefde die niet geuit mag worden. 

lees meer
Geplaatst op 19 Juni 2012

Frenk van der linden interviewt Ariella Kornmehl

Op 21 oktober 2012 zal Frenk van der Linden met Ariella Kornmehl in gesprek gaan over haar romans en in het bijzonder haar Zuid-afrikaanse roman 'De vlindermaand'. Het interview vindt plaats in het Joods Historisch Museum ter gelegenheid van de tentoonstelling van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge.

Het interview zal plaatsvinden om 15.30u, voor reserveringen gaarne contact opnemen met het Joods Historisch Museum in Amsterdam.

lees meer
Geplaatst op 18 Januari 2012

Ariella Kornmehl leest op duits Literatuurfestival

Verschillende nederlandse auteurs zullen deelnemen aan het literaire Festival 'Passion Niederlande' in Darmstadt. Op 15 februari zal Ariella Kornmehl samen met Tommy Wieringa een literaire avond verzorgen en voorlezen uit eigen vertaalde werken.

De avond begint om 19.30u in de Stadtkirche van Darmstadt.

lees meer
Geplaatst op 14 Oktober 2011

Ariella Kornmehl wint boekdelen prijs 2011

Tijdens het Lezersfeest is de roman 'Een stille moeder' van Ariella Kornmehl bekroond met de Boek-delenprijs 2011. Het boek is door de leden van de Nederlandse en Vlaamse leesclubs gekozen uit een shortlist van tien titels. Op de shortlist stonden onder anderen Renate Dorrestein, Tom Lanoye, Thomas Rosenboom, Susan Smit en Franca Treur.

Eerder werd de prijs toegekend aan Khaled Hosseini, Stefan Brijs, Gerbrand Bakker, Arthur Japin en Paolo Giordano.Voor meer informatie: Eva Bouman - bouman@cossee.com

lees meer